Připoj se ke mně na Facebooku!

Like!

čtvrtek 4. února 2016

Ovládána mužem - 7. kapitola 18+

Unknown

Lauren se začala pomalu zvedat z podlahy, na které ležela, a znenadání se před ní objevily bosá chodidla. Začala pomalu zvedat svůj pohled výš a výš...

„Bože, co mu to stojí?" napadlo ji, ale pak ji došlo, co to je. Cítila jak okamžitě rudne a klopí svůj zrak. Prsty zaryla do jemného koberce, ale dál se již nehýbala.
„Andrew, to je ta tvá snoubenka?" ozve se ženský hlas.
„Co tu děláš, Lauren?" vyjel na ni opět Andrew a ani se nenamáhal nějak zakrýt či ji pomoct vstát. Byl pekelně naštvaný na tu kozu. Přímo mu vlétla do pokoje, bez klepání a ještě v tomto okamžiku! Nejprve chtěl jít dořešit tu proklatou svatbu se starostou, ale pak se tu objevila Patrice a změnila mu plány.
Měl rád, když ho žena přepadla svoji vášní a když k němu Patrice prostě jen přišla a strhla mu kalhoty, nemohl jinak. Zrovna se chystali na druhé kolo, když sem vlétla tahle příšerka...
Byla upravená ještě od snídaně, celkem jí to slušelo. Vypadala prostě tak nějak paničkovsky. Už se asi dostávala do role budoucí Jacqueline Kennedyové, i když on by si spíš přál Marylin Monroe.
„Potřebuji s tebou mluvit," šeptla jen a stále ležela na té zemi.
„Proč se proboha nezvedneš?" zeptal se ji Andrew a přešel od ní zpátky k Patrice. Ta ležela stále tak rozvalená, jak ji tam nechal. Na chvíli se pokochal pohledem na její růžový klín, který přímo lákal k polaskání, ale teď byla na řadě jiná věc. Hodil na ní pléd a podíval se na Lauren, která se ale vůbec nehýbala.
„Co je, Lauren?" vyštěkl netrpělivě.
„Já se prostě nezvednu, dokud nebudete zakrytí." Po těchto slovech vyprskla Patrice a bez kapky studu se zvedla a přešla k ní jen v podvazcích, které ji potom Andrewově sexuálním ataku zbyly.
„Patrice, nech ji," vyzval ji Andrew, ale nijak jinak nezasáhl, bylo mu to vesměs jedno. Patrice stejně Lauren neublíží.
„Jen tomuhle neviňátku něco ukážu," pravila ledově a Lauren doslova zamrazilo. Vystřelila do sedu a bleskově sáhla po kabelce. Chtěla se rychle sebrat a odejít. Patrice jí však chytla zezadu a pouty, které ani Lauren nevěděla odkud vzala, ji spoutala ruce za zády. I přesto, že se rozplácla opět na břiše, silou ji donutila se zvednout a posadit na židli u stěny. Lauren tím pádem měla perfektní výhled na postel.
Rychle zavřela oči, nemohla se na to dívat. Jímal ji děs a hrůza, začínalo se jí dělat na zvracení.
„Nezavírej ty oči nebo ti strhnu tu halenku i s podprsenkou a budeš tu nahá!" vyhrožovala ji Patrice a aby dokázala význam svých slov, přejela rukou po Lauriných ňadrech. Dokonce to levé vzala jednou rukou do dlaně a pevně zmáčkla. I přes podprsenku nahmatala její bradavku a pokusila se jí podráždit, ale tížený efekt se nedostavil.
Lauren byla tak vyděšená, že by se v ní ani krve nedořezalo. Z jejích úst vyšel první vzlyk.
„Ježiši, to je štěkna! Ani vzrušit se nedá," vyštěkla naštvaně Patrice a zlostně ji vlepila menší facku.
„Patrice, nech ji a pojď radši za mnou," vyzval ji Andrew, který si právě hověl na posteli. Když tak pozoroval ty dvě, jeho podvědomí mu říkalo, že by měl Patrice zarazit, ale z jedné strany si i užíval, jak Patrice boří tu hroznou strojenost jeho budoucí ženy.
„Andrew, mám nápad...," ozve se opět Patrice a dívá se na plačící Lauren.
„Copak, kotě?"
„Ukážeme té tvé nanynce, o co přichází, když nešuká... A alespoň bude vědět, co se bude dít o té vaší svatební noci... Nebo víš co? Mohla bych vám přijít pomoct!" navrhuje nadšeně a při té představě si vlastní rukou zajede mezi nohy.
„Jestli nějaká bude," sykne Lauren, už toho má dost a vztekem zazmítá pouty.
Andrew se okamžitě zarazí. Poprvé mu odporuje a vůbec se mu to nelíbí. Zvedne se a přejde k Lauren. Postaví se před ní a vůbec ho netrápí, že se musí dívat na jeho ztopořený penis.
„Pamatuj, Lauren, že jen já vím, jak dostat tvého bratra z vězení," vyhrožuje ji, ale Lauren jen zatřepe hlavou a zle se na něj podívá. I když má oči plné slz, zlost je v jejích očích patrná.
„Nelži, už je uvězněný, vůbec si mu nepomohl!" vyštěkne vztekle a ještě víc sebou zacloumá. Andrew ji okamžitě chytá silou za bradu a zvedne jeji hlavu tak, že se dívají sobě do očí.
„Pamatuj, že taky mohu zařídit, že už žádného brášku mít nebudeš."
Její mlčení je tichým příslibem pokory. Už nemůže nic dělat, je bezmocná. Svého bratra milovala a nedokázala si představit, že by se mu něco stalo.
Chvíli ji pozoroval a pak se na ni jen pousmál.
„Když jsi zticha, tak i ujdeš," pronese jen a s těmito slovy ji nechává. Přejde pak k posteli, na které sedí rozvalená Patrice. Provokativně roztáhne nohy a nejen Andrewovi ukáže svůj klín, který si začně náruživě hladit.
Andrew sahá po nečem a vytahuje z toho něco malého.
„To bude asi kondom," proběhne hlavou Lauren a rychle odvrátí zrak, aby se na to nemusela dívat.
„Tak jak to chceš, prdelko?" táže se Andrew Patrice, která se automaticky převrací na břicho a vystrkuje na něj svůj zadek.
„Udělej mi to zezadu, buď zvíře, baby," rozkáže mu jen a v tu chvíli Andrew zasouvá svůj penis do její lasturky, která přímo volá po jeho pumpování.
Hned se rozezní místností slastné vzdechy a výkřiky a to už je na Lauren moc.
„Oh – můj – bože!" křičí Patrice a její tělo se začne zvláštně třást. I když se na to nechce koukat, nemůže od toho odtrhnout zrak. Dívá se na to, co se tam odehrává a vůbec netuší, jak se má cítit.
„Máš vztek, že tohle nedělá s tebou," proběhne ji hlavou, ale rychle tyto zvrácené myšlenky zažene, tohle přeci ne! Nasucho polkne a opět se podívá směrem k posteli, na které rajtují ti dva.
Znenadání vykřikne i Andrew a odstupuje Patrice, která jen slastně zamručí. Ta se na ni za chvíli otočí a praví: „Vidíš, ty huso hloupá?! O tohle potěšení přicházíš!"
Lauren toho viděla už dost.
„Pusťte mě!" zavelí vztekle a z jejích očí přímo šlehají blesky.
„Klid, Lauren, už jdu," řekne jen Andrew, stáhne si z penisu kondom, který vyhodí cestou do koše, ale když chce sáhnout na Lauren, ucukne.
„Nedotkni se mojí pokožky, nedotkni!" zavrčí vztekle. Andrew nikterak nereaguje a rozepíná ji pouta, zřejmě má s rozepínáním zkušenosti.
Jak je volná, promne si zápěstí a rychle sahá po kabelce. Proletí kolem stále nahého Andrewa a zavře se ve svém pokoji. Když zamkne na dva západy dveře, sveze se po dveřích a bezvládně sedí na zemi.

„Kam jsem to vlezla?" pomyslí si, ale nezačne plakat. Jen tam otupěle sedí a hlavou ji probíhají ty scény, kterých byla světkem ve vedlejší místnosti.
***

„Nepřehnelas to trochu, Patrice?" sykl Andrew, který byl stále otočený směrem ke dveřích, ve kterých zmizela Lauren.
„Ale miláčku, je hrozná... Nechápu, co si ji bereš. Pomsta nepomsta, vedle takové bych se nechtěla každý den probouzet," protáhne se Patrice, „jsem otrávená, půjdu se pobavit jinam... Přijdeš do klubu?"
Začala si sbírat šaty a pomalu se oblékat. I když měl Andrew ještě chuť na další kolo, také sáhl po spodkách a rychle si je natáhl.
„Tohle jsme jí neměli dělat," řekl sám sobě.
„Prosím tě, nehraj si na citlivku! Jdeš teda dneska ke Cliffovi?"
„Nemám chuť na swingers, Patrice," zahučí jen.
Bude muset jednat, nelíbilo se mu, jak si Lauren vyskakovala. Svatba bude muset být co nejdříve.
Začal hledat mobil, prohledával si kalhoty, ale nikde nic.
„Co hledáš?" chtěla vědět Patrice a nasazovala si přitom náušnice.
„Mobil," odvětil příkře.
„Tady je." Patrice není dvakrát nadšená z vývoje situací, ale na tohle není zvyklá. Andrew je skvělý milenec, ale ona se nedokáže spokojit jen s tímhle – chce jeho 100% pozornost. I když vděčí Andrewovi za hodně...
Andrew po něm chňapne a vytáčí automaticky číslo.

„Robert Rodgers? Tady Andrew Hundsberger," představí se, „volám ohledně té svatby – chceme se vzít co nejdříve, nejlépe zítra."

Unknown / Author & Psycholog

Žena, pocházející z Prahy, nyní žijící někde mezi Novým Zélandem a Japonskem, která miluje cestování, svoji práci a psaní. / A woman, originally from Prague, the Czech republic, currently living somewhere between New Zealand and Japan, who loves travelling, her job and writing.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkuji vám za vyjádření názoru! Je pro mě velmi cenný, Viktoria

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Ivy | Supported By Gooyaabi Templates