Připoj se ke mně na Facebooku!

Like!

čtvrtek 4. února 2016

Ovládán ženou - 28. kapitola 18+

Unknown

Margaret držela v náručí tu malou holčičku a pomalu ji kolébala. Vstřebávala tu informaci, že je Chris nyní otec. Holčička to byla nádherná, taková droboučká. Jemně se dotkla těch drobných prstíčků a podívala se do těch nádherných modrých očí té krasotinky. Nevěděla proč, ale marně hledala něco, čím by byla podobná Chrisovi, ale nic nenašla...

„Je nádherná, že?" řekl tiše a dotknul se Margaretiny paže.
„Rozkošná," zašeptala, ale nemohla se na něj podívat.
„Margaret, ani nevíš, jak jsem šťastný, že jsi tu, že jsem tě nakonec našel" spustil Chris a jemně ji pohladil po tváři a tím ji donutil se na něj podívat.
Nikdy se na ni takto nedíval a proto tam jen stáli a hleděli na sebe. Když dítě začalo trochu poplakávat, podala ho zpátky Chrisovi a jen pozorovala, jak ji pomalu dává do postýlky a přikrývá ji teplou dečkou.
„Půjdeš se mnou? Potřebujeme si popovídat."
„Chrisi, je to skutečně nutné? Máme si vůbec co říct?" odporovala mu, ale i tak s ním šla. Překvapivě ji chytl za ruku a vedl ji do další místnosti, která byla hned vedle. Zjevně se jednalo o pánskou ložnici, byla udělaná přesně v takovém rustikálním mužském stylu.
Margaret zůstala stát ve dveřích, kmitala pohledem mezi velkou rozestlanou postelí a Chrisem.
„Christophere, tohle není vhodné, půjdeme do jiného pokoje!" řekla vzpurně a chtěla se otočit, ale Chris ji chytl do náručí a velmi vřele ji objal.
„Margaret," zašeptal a málem ji umačkal. Margaret se i proti své vůli hluboce nadechla jeho vůně.
Pak se však ozval její vnitřní hlas.
„Ne, Chrisi, pusť mě! Tohle nemá budoucnost! Máš manželku a dítě!" spustila a pokoušela se od něj odtáhnout. On ji nechal jen na malý kousek, tak, aby ji hleděl přímo do očí.
„Margie, nech mě to všechno vysvětlit... Posaď se támhle do křesla a já ti všechno vysvětlím. Dlužím ti to, ty to víš! Nic na tebe nezkusím, ano?" přemlouval ji a pokynul ji k křeslu.
Margaret se na něj podívala a na malý moment se jí před očima odehrála scéna jejich posledního setkání. Věděla, co jí dělal na střední škole... Neměla by mu vůbec věřit, ale také chtěla znát odpovědi na své otázky. Proto pomalu přešla a posadila se do křesla.
Chris začal pomalu přecházet po místnosti a nervózně si projížděl rukou svými kučerami.
„Všechno jsem to posral," vyhrkl zuživě a Margaret se zarazila díky té síle těch surových emocí.
Přešel k ní a padl před ní na kolena. Chytl ji za ruce, které měla složené v klíně a složil do nich svoji tvář. Několikrát jí políbil dlaně a pak si položil hlavu do jejího klína.
„Chrisi," zašeptala jen a jemně ho pohladila po tváří a pročechrala mu vlasy.
„Ničím ti život od prvního okamžiku, co jsem tě poznal... Odpustíš mi vůbec?" šeptnul a podíval se jí do očí. Zračilo se mu v nich obrovská lítost.
„Už ti nemám co odpouštět... Dávno jsem ti odpustila," řekla tiše a pohladila Chrise po tváři. Čekala, že jí políbí, ale on jen zakroutil hlavou.
„Po zbytek života ti to nemohu vynahradit!"
„Chrisi... Nemusíš mi nic vynahrazovat. Jen mi odpověď na pár otázek a já pak navždy zmizím z tvého života," řekla rozhodně, ale nedokázala se mu podívat do očí. Při jejích slovech ji daleko silněji stiskl její ruce.
„Ne, nikam nemůžeš jít! Zůstaň tu se mnou," prosil ji a pohladil ji po paži.
„Jsi ženatý muž, Christophere, a máte spolu dítě!" opakovala znovu a vytrhla z jeho ševření své ruce a odtáhla se od něj. On se od ní odklonil a opět se postavil. Podíval se na ní z jeho úctyhodné výšky.
„Rozvedu se..."
„Chrisi, nic nevím o vašem manželství, ale nechci rozvracet ničí manželství," řekla rozumně, i když ji její srdce říkalo něco jiného.
„Margaret... Já k tobě něco cítím," přiznal se oklikou.
Margaret se musela zasmát.
„Prosím tě, nelži mně ani sobě. Co bys tak mohl ke mně cítit?! Nic si nenalhávej! Ať už ke mně cítíš cokoliv, je to vyvolané špatným svědomím!" vybuchla Margaret a zvedla se z křesla a čelila mu přímo tváří v tvář.
„Nic takového! Margaret, věř mi, prosím tě!" řekl a přitáhl si ji do svého objetí. Pak ji až neuvěřitelně jemně políbil. Margaret přivřela oči a vychutnávala si ten polibek.
„Drahoušku, nemysli teď, poslouchej své tělo!" zašeptal a na Margaret to zapůsobilo jako mocné kouzlo. Objala ho a daleko naléhavěji jej políbila. Chris okamžitě začal spolupracovat a jejich rty se okamžitě začaly oddávat vášnivému tanci.
Z něžného polibku se vyklubal proud čiré vášně, který oba dva absolutně ovládal. Margaret doslova ztratila zdravý rozum a sáhla mu po tričku a začala mu jej stahovat. Na malý moment přerušili polibek, aby mohla stáhnout jeho tričko. Díky tomu se mu ještě více rozcuchaly vlasy a vypadal ještě více neodolatelněji. Odhodila tričko daleko od nich a nedočkavě se dotkla svalů na jeho hrudi. Polaskala jeho pravou bradavku prsty a k levé přitiskla své rty. Jen zamručel, když mu jeho bradavku zkousla.
Chytl ji za ruce a lehce se od ní poodtáhl. Pak já chytl za halenku a prudkým pohybem jí ji přetáhl přes hlavu až to ve švech zapraskalo. Letěla k jeho tričku. Kleknul si před ní a tím Margaret vykolejil. Chytla ho za ramena a zahleděla se mu do očí.
„Co to děláš?"
„Neboj," řekl jen a rozepnul jí knoflík kalhot. Opravdu pomalým tempem jí je začal stahovat a během toho ji dával malinkaté polibky na bříško.
Když v tom se něco pod jeho doteky něco pohnulo.
Oba dva zkameněli.
„Co to bylo?" zeptal se udiveně Margaret a jemně se dotkl jejího bříška. Vypadalo stejně, jak si ho pamatoval, ale něco na něm bylo přeci jiné.
Snad není...
Margaret se úplně zarazila a nevěděla, jestli mu to má vůbec říct.
„Jak dlouho jsi těhotná?! A jak dlouho jsi mi to chtěla tajit?!" zavrčel a začal vstávat.
„Za pár týdnů mám termín," řekla tiše, ale pokoušela se zadržet naštvaného Chrise.
„Nelži! Vůbec nemáš bříško!" vykřikl a setřásl její dotek. Margaret tam stála jako opařená a pod vlivem emocí začala slzet.
„Víš co, ty idiote?! Tohle dítě je tvoje! A já sama nevím, proč nemám bříško! Ale jsem v šestém měsíci, to ti není divné, že můžeš cítit pohyby?!" plakala a nazlobeně si setřela slzy, které ji tekly po tvářích.
Chris si přišel jako ve snu - otočil se na Margaret a pak ji jen beze slova objal. Chvíli se bránila, ale když ji začínal zlíbávat slzy, celá pookřála.
„Promiň, miláčku! Dneska toho na mě bylo moc..." omlouval se.
Opět se políbili a tentokrát už nehodlali přestat. Pomalu je vedl k posteli.
„Tentokrát se budeme milovat tak, jak sis to zasloužila při svém poprvé," zašeptal a tím oživil staré bolestné vzpomínky, ale Margaret je rychle pustila z hlavy, nechtěla to kazit.
Vzal ji do náručí a položil ji na lůžkoviny. Neměla však čas se ani nadechnout. Chris jí stáhl kalhoty, které ještě vyly stále rozepnuté a ležela tam před ním jen ve spodním prádle. Nestyděla se však, dokonce se mu odvážně vystavila.
Chris si ji mlsně prohlížel a přitom si stahoval kalhoty. S nimi odletěly i boxerky, ale nemohla se moc dlouho kochat jeho výstavní erekcí. Jako nějaká kočkovitá šelma vklouzl k ní a překvapilo ji, když na ni lehce dolehl a opět přitiskl své rty k jejím.
Své ruce položila na jeho paže a přejížděla s nimi až k jeho krku. Měl hrozně šikovné ruce, za chvíli se ocitla bez podprsenky a její ňadra se těšily jeho plnému zájmu. Hrál si s jejími ňadry a dráždil jí bradavky a Margaret pod jeho dotyky jedině tála. Celá se pod ním kroutila a vzrušeně vzdychala.
Vše, co nyní prožívala, bylo jiné, intenzivnější. Možná to bylo díky jejímu těhotenství, možná také kvůli jeho přístupu k ní... Doslova ji hýčkal, uctíval.
Najednou cítila, jak jeho penis proniká do ní a byla nucena zaklonit hlavu. Byla to neskutečná rozkoš, která ji donutila zarýt nehty do jeho zad. On do ní pronikal a pohupoval se až v úmorně pomalém tempu, které ji dohánělo k šílenství. Byl tak blízko, téměř ji líbal, ale on jí jen hleděl do očí a pohyboval se v tom jeho tempu.
Když cítil, že už se blíží k tíživému orgasmu, podíval se jí do očí.
„Miluji tě," zašeptal a něžně ji políbil.
Nestačila mu odpovědět, dosáhla orgasmu a její výkřiky byly utišeny jeho rty. I on párkrát napumpoval a dosáhl slastného vrcholu. Jemně ji kousl do rtu a pak ji jen hladil po zpocené tváři.
Margaret se na něj podívala s neskutečnou láskou v očích.
„Taky tě miluju... I když si to vůbec nezasloužíš!"


Unknown / Author & Psycholog

Žena, pocházející z Prahy, nyní žijící někde mezi Novým Zélandem a Japonskem, která miluje cestování, svoji práci a psaní. / A woman, originally from Prague, the Czech republic, currently living somewhere between New Zealand and Japan, who loves travelling, her job and writing.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkuji vám za vyjádření názoru! Je pro mě velmi cenný, Viktoria

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Ivy | Supported By Gooyaabi Templates