Připoj se ke mně na Facebooku!

Like!

pátek 5. června 2015

Ovládán ženou - 14. kapitola

Ivana Novotná
Vytvořeno úžasnou Magic
Talentovaná kunsthistorička Margaret Wilson vede Malou galerii v New Yorku. Je plně ponořená do své práce, zrovna připravuje výstavu obrazů jednoho mladého umělce, od kterého si hodně slibuje. Avšak těsně před slavnostním otevřením ji vlastník galerie oznámí, že vše prodal a odjíždí na cestu kolem světa. A ona musí čelit novému vlastníkovi, kterého zná už ze své minulosti a rozhodně není nadšená, že ho opět uvidí.


Oba zhluboka dýchali, stále byl v ní, když se k ní naklonil. Na zádech ucítila jeho košili a u ucha zrychlený dech.

"A to je jen začátek..."

"Proboha..." vydechla Margaret. Ucítila, jak z ní vyklouzl a na malý okamžik chtěla protestovat. Přišla si zvláštně prázdná. Chtěla si to všechno zopakovat, ale tupá bolest, kterou pociťovala, ji napovídala, aby si dala pauzu. 

Chytl ji za paže a proti její vůli ji postavil. Nyní stála těsně před ním, na svém zadku cítila jeho vzrůstající penis, ale i když se chtěla otočit a podívat se mu do očí, nedovolil jí to. Nohy se jí třásly, díky němu ztrácela pevnou půdu pod nohama - doslova. Ale on ji držel, i když měla pocit, že ji kdykoliv pustí a ona bude padat a nikdo ji nezachytí...

Jeho ruce se začaly pozvolna pohybovat po jejím těle a tvář zabořil do jejích rozcuchaných vlasů. Margaret po celém těle naskočila husina. Celá se otřásla a v ústech ji vyschlo touhou. Chtěla se ho také dotknout, ale svými pažemi ji jakoby držel v kazajce.

"Chrisi," vydechla roztouženě a i proti jeho vůli se otočila čelem. Chtěla ho políbit, chtěla alespoň na chvíli cítit trochu té blízkosti, ale on uhnul.

"Margaret," zamumlal a tvrdě ji chytl za ruce a přidržoval si ji blízko u sebe, ale ne zase tak blízko, aby se ho mohla dotknout, "nezkoušej to!"

Dlouze se mu zahleděla do očí. Ani nevěděla, co v nich hledá.

Kousek Andrewa, prolétlo ji hlavou.

"Proč jsi to udělal?" vyletěla z ní tato otázka jako dobře míření šíp.

Okamžitě se zarazil, nečekal to a na malý okamžik mohla v jeho očích zahlédnout něco jako lítost, ale tento plamínek okamžitě zhasnul.

"Protože můžu, baby, protože můžu. A lhala bys, kdybys teď prohlásila, že se ti to nelíbilo..." V jeho hlase moc dobře slyšela tu kousavost.

"Christophere, takhle..." začala, ale skočil ji do řeči. V současnou chvíli ji zase otočil zády k sobě, ale tentokrát byla o něj opřená celým tělem. Přes košili se mu rýsovaly vydřené svaly a u zadku pociťovala jeho opět vzrušené mužství. Musel vycítit, jak se celá roztřásla pod sílou vzpomínky na to, co se tu dělo před chvílí...

"Co? Takhle sis to nepředstavovala? Strýček tě uctíval jako květinku? Šukal tě něžně a gentlemansky? Tak to tedy ode mě nečekej... Ale soudě podle Tvých pohybů..." uchopil ji za bok, "se ti to moc líbilo," vydechl ji u ucha a přitlačil si její zadek ke svým tříslům. "Kdyby se ti to nelíbilo, nevzdychala bys, nesténala a už vůbec bys nedosáhla toho orgasmu..." jeho ruka putovala od boku k jejím dmoucím se ňadrům a Margaret se neubránila tichému vzdychnu. "Jsi pěkná štětka, Wilsonová... Kdo by to do tebe řekl?" poslední otázkou už jen zašeptal a začal si hrát s její pravou bradavkou.

Nevěděla, co mu na to říct, síla jeho doteku ji zmohla natolik, že cítila, jak je pro něj opět připravená... Zaklonila hlavu a důvěřivě mu ji položila na pravé rameno a nahlas zasténala, ale on ji setřásl a odstoupil od ní.

"Kde máš koupelnu?" zeptal se jí.

"Co chceš dělat?" 

"Hádej..."

Pustil ji a začal si sundávat oblečení. Pomalu rozepínal knoflík po knoflíku a přitom se jí díval do očí. Margaret se ho hrozně moc chtěla dotknout, ale jak kdyby tušil, co se jí honí hlavou.

"Tak kde máš tu koupelnu?" řekl důrazněji.

"Tam," ukázala. Začínala se cítit nesvá. Stála před ním nahá, plně mu vydána na pospas a nejhorší na tom bylo, že ani jedna jediná buňka jejího těla se nechtěla bránit. 

"Dobrá...," to slovo převalil na jazyk a sjel ji pohledem, který se zastavil až u jejích prsou. Bez varování se k ní sklonil a její pravou bradavku vzal ne zrovna jemně mezi zuby. Margaret byla zaskočená jeho náruživostí a stačila jen zalapat po dechu, už ji pustil, vzal do náručí a nesl do koupelny.

Když byla v jeho náručí, tiskla se k jeho nahé hrudi a div, že nevrněla blahem. Měl jemnou pokožku a na rozdíl od Andrewa, na hrudi neměl ani chloupek. Osmělila se a pohladila ho po hrudi a pak přitiskla své rty k jeho hrudi, nedaleko jeho levé bradavky.

"Margaret," zasyčel, ale dál ji nesl.

Nemohla však dlouho žasnout nad jemností jeho kůže. Koupelnu našel rychle a postavil ji do sprchy a nečekal na nějaké vyzvání, stáhnul si kalhoty a vstoupil k ní do sprchy a zavřel za sebou dvířka.

"Co chceš dělat?" vyhrkla naivně Margaret, i když ve skrytu své duše to moc dobře věděla.

"Copak jsi to ještě nedělala ve sprše, baby?" zavrněl.

"Neříkej mi baby," vydechla Margaret, ale dech ji došel v okamžiku, kdy ji přitiskl ke zdi.

"Budu ti říkat, jak jen chci," zašeptal ji u ucha a políbil ji na krk. Pak se otočil a pustil sprchu. Oba dva zaplavily potůčky teplé vody.

Stáli kousek od sebe a nechávali se zmáčet tekoucí vodou - nedotýkali se, jen tam stáli a dívali se na sebe. Ani jeden netušil, kdo se první pohnul k tomu druhému, ale najednou se tiskli k sobě v těsném objetí.

Margaret pustila z řetězu svoji dlouho střeženou touhu a plně se oddala Chrisovým dobyvačným polibkům. I on jasně zaznamenal změnu v jejím chování - vycházela mu vstříc, celí se třásli touhou.

Už dlouho se takto necítil, opravdu moc dlouho. Ta živočišná touha ho naposledy zaplavila před mnoha lety...

Margaret ale znenadání přerušila polibek a jala se kleknout, ale on ji zadržel.

"Jindy, teď ne, teď tě chci takhle..." řekl pevným hlasem a natočil si ji zády k sobě.

Poslušně udělala cokoliv chtěl, natočila se jak potřeboval a bez jakékoliv předehry byl v ní a ona byla schopná jen otevřít ústa na prázdno. Docházel jí dech, začínalo toho na ní být moc. Christopher si párkrát pohoupnul, ale pak se rozjel jako dostihový kůň a Margaret si na moment pomyslela, že upadne do bezvědomí, tohle prostě nemůže zvládnout. Lapala po dechu, měla pocit, jako by se s ní točil svět.

Bušil do ní jako před chvílí, ale nyní jí to přišlo ještě intenzivnější... Bubnování vody do jejích těl a jejich hlasité steny tvořily tu nejzajímavější symfonii, jakou kdy slyšela.

Cítila, že se už blíží k vrcholu, opět ji zaplavoval ten hřejivý pocit a i Christopher to pocítil. Znenadání ucítila jeho nezbedné prsty na svém Venušině pahorku a stačilo, aby trochu na tom magickém místě pohnul prsty a rozsypala se s výkřikem jako domeček z karet.

Celým jejím tělem cukaly malinké křeče slasti a ona po chvíli cítila, že i Christopher došel svého vyvrcholení. Chvíli takto zůstali, zaklesnuti v této milostné hře, ve které nikdo neznal vítěze ani poraženého. Ani na to nehráli - tady byli partneři - alepsoň si to myslela Margaret.

Domnívala se, že nyní bude konec, ale místo toho, aby z ní vystoupil, tak ji chytl za paže, postavil ji a silně ji objal. Byla uvězněná v tom železném objetí a náruživě líbána na krk. Cítila, jak v ní jeho penis opět roste a nestačila se ani nadechnout a už se v ní opět pohyboval.

Nikdy jsem si nemyslela, že to jde dělat i ve stoje, proběhlo ji hlavou.

"Chrisi, já už nemůžu," vydechla. Byla to pravda, skutečně ji už všechno bolelo. Nebyla zvyklá na sex, vždyť ho skoro deset let neměla. První a poslední její milenec byl právě Christopher. Přišlo jí to hrozně absurdní...

Chris se jen zasmál a sáhl po sprchovém gelu. Prvně nechápala, co to vůbec chce dělat - vždyť je stále v ní, i když se velmi pomalu pohybuje, cítí ho. Ale aniž by přerušil spojení mezi nimi, vymáčknul si trochu gelu do dlaně a začal ji hladit po celém těle. Podívala se směrem na svoje břicho, kde mezitím jemně kroužil a pozorovala, jak se pod jeho prsty pomalu začíná tvořit pěna.

Kroužil po celém jejím těle, jemně ji omýval a ona nechápala, kdy se ta změna v jeho chování udála - kdy se změnil krutý Christopher na toho milujícího? Speciální péči věnoval hlavně jejím ňadrům, které velmi důkladně omyl a Margaret stačila jen slastní mručet. Vůbec nechápala, co se to děje, ale moc se jí to líbilo.

Důvěřivě opřená o něj ho nechala dělat si s ní cokoliv se mu zamane. Když svoji rukou zamířil k jejímu rozkroku, neubránila se zasténání. Stačilo jen málo a to znovu nabyté napětí se uvolní a ona prožije bouřlivý orgasmus.

Ani nevěděla, co jí ten orgasmus přivodilo - jestli to, jak jí zakroužil na poštěváčku prstem nebo ten jeho pohup, díky kterému cítila celou jeho délku v sobě. Věděla jediné - že toto celé je nebezpečně krásné.

I když měla nohy jako z gumy, věděla, co musí udělat. Vyprostila se z Chrisova pevného objetí a sáhla po sprchovém gelu, ale on ji zastavil.

"Nedotýkej se mě, nech mě, já se umyji sám, můžeš jít," rozkázal ji chladným hlasem a v tom okamžiku Margaret plně prozřela. Chvíli tam jen stála a zaraženě na něj hleděla, ale když ji naznačil, že má vypadnout, sebrala zbytky své hrdosti a vydala se ze sprchy.

"Já jsem tak blbá," šeptla a otevřela sprchu a rychle z ní vyšla. Sáhla po ručníku a ignorovala, že nemá pořádně spláchnutou pěnu ze svého těla. Chtěla od něj být co nejdál.

"A cos čekala?" křikl na ni a když se na něj otočila, viděla opět toho neskutečně arogantního Christophera. 

"Nic, já už nic nečekám," řekla tiše a zabalila se do ručníku a vyšla z koupelny. Slzy měla na krajíčku, opět, ale měla ještě tu sílu je zahnat. Před ním brečet nehodlala.

Kašlala na to, že má mokré vlasy a kape ji z nich voda. Zůstávaly za ní malé loužičky, ale ona zamířila rovnou ke skříni, ze které vytáhla spodní prádlo, triko a tepláky. Rychle se osušila, vlasy zabalila do ručníku a natáhla na sebe oblečení. Pokoušela se nemyslet na toho muže, který se momentálně koupal v její sprše.

Začínal ji plně ovládat vztek. Ještě víc se zvětšil, když uslyšela, jak si vesele pohvizduje. To už bylo na ni moc. Byla však bezmocná. Nemohla s ním nic dělat.

"Ty jsi taková kráva," řekla nahlas k sobě samé, ale bylo jí to k ničemu. Na lítost je pozdě. Zůstala sedět na posteli a přemýšlela o tom, co bude dělat dál...

Opět vše zničila - svůj život, vztah s Andrewem, kompletně svoji budoucnost.

Za pár minut vyšel z koupelny čerstvě umytý Christopher, zabalený jen v titěrném ručníku a další měl kolem krku. Z vlasů mu ještě okapávala voda, ale on se jen nedbale opřel o rám dveří a podíval se na Margaret.

"Nebudeš brečet, že ne?" prohlásil cynicky.

"Před tebou? Nikdy!"

"O to bych prosil - nenávidím ženské slzy," řekl a vrátil se do koupelny, ze které se vrátil s kalhotami v ruce. Bez pohlédnutí na ni šel do kuchyně, kde nechal svoje zbylé oblečení.

Nešla za ním, nemohla se ani zvednout. Necítila nohy, brněly ji ruce. Doufala, že vypadne sám, ale on se za ní vrátil, už tedy oblečený, ale stále s vlhkými vlasy k ní přistoupil a podíval se na ní.

"Pamatuj, že si s tebou mohu dělat cokoliv chci," pravil tichým hlasem plným autority.

Margaret se ani na něj nepodívala a to ho moc nepotěšilo, protože ji ne zrovna jemně chytl za bradu a zvednul ji hlavu tak, aby se mu dívala do očí.

"Rozumíš?" zasyčel.

Neznatelně kývla.

"Dneska už nemusíš do práce, ale zítra přijdeš do práce o hodinu dřív. Jak přijdeš do práce, chci tě na svém stole s vyhrnutou sukní a bez halenky. Žádné spodní prádlo, rozumíš? Budeš čekat až já přijdu..."

To už bylo na Margaret moc, zůstala na něj jen koukat. On tuto reakci bral jako souhlas, pustil ji a bez rozloučení odešel.

On ze mě chce mít sexuální otrokyni! To teda ani náhodou!

Najednou se v Margaret vzepjal všechen vztek a vystartovala za Christopherem. Ten už za sebou zavíral dveře, ale ona je otevřela a na celou chodbu za ním zařvala: "Táhni do prdele, ty kreténe! Nemysli si, že si se mnou budeš dělat, cokoliv se ti zlíbí!"

Odpovědí jí byl jen smích a vyděšený výraz nějakého poslíčka, který držel v ruce obrovský pugét růží...

"Paní?" vydal ze sebe vystrašeně. Margaret se okamžitě narovnala, nasadila milý výraz a usmála se na poslíčka.

"Přejete si?" zeptala se daleko milejším hlasem.

"Jste paní Wilson?" otázal se nesměle.

"Ano, to jsem."

"Něco tu pro vás mám," řekl a podal ji pugét rudých růží. Podepsala mu papír a s děkuji zaplula i s kyticí domů.

Kdo mi tak mohl poslat květiny? pomyslela si.

Když se zahlédla v zrcadle, pochopila, proč se jí ten poslíček tak lekl, ale nyní mávla nad svým vzhledem rukou a hledala kartičku s nějakým vzkazem. Po chvíli našla malý kousek papírku, na kterém stálo:

Děkuji za nádherný večer a noc - Tvůj a jedině Tvůj... Andrew ♥

Margaret došlo, že právě ona je v té prdeli...

Předchozí kapitola                                                                                              Další kapitola

Ivana Novotná / Author & Psycholog

Žena, pocházející z Prahy, nyní žijící někde mezi Novým Zélandem a Japonskem, která miluje cestování, svoji práci a psaní. / A woman, originally from Prague, the Czech republic, currently living somewhere between New Zealand and Japan, who loves travelling, her job and writing.

2 komentářů:

Děkuji vám za vyjádření názoru! Je pro mě velmi cenný, Viktoria

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Ivy | Supported By Gooyaabi Templates